شیره انگور

امتیاز دهید
شیره انگور در داخل کاسه به همراه انگوربر روی زمینه
مواد لازم برای تهیه شیره انگور
  • انگور  به مقدار دلخواه
  • خاک سفید یک هشتم مقدار انگور
طرز تهیه شیره انگور
  • برای تهیه شیره انگور خانگی، ابتدا انگورها را از ساقه و برگ پاک کرده و دانه کنید. سپس انگورها را تمیز بشویید و اجازه دهید آب اضافی آنها رفته و کاملا خشک شود.
  • انگورها را به دست یا گوشتکوب کاملا له کنید و آب بگیرید. سپس آن را از صافی رد کنید تا تفاله و هسته‌های انگور جدا شود.
  • آب انگور صاف شده را در  یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید. هنگامی که انگور شروع به داغ شدن نمود و در کناره‌های قابلمه حباب مشاهده کردید، قبل از آنکه آب انگور شروع به جوشیدن کند، کم کم خاک سفید را به آن اضافه کرده و هم بزنید. هر زمان که روی آب انگور کف ایجاد شد، آن را با قاشق برداشته و دور بریزید. (خاک سفید، خاک مخصوصی است که حاوی املاح معدنی است و می‌توانید از عطاری‌ها، آن را تهیه کنید.)
  • زمانی که تمام کف‌های روی آب انگور گرفته شد، حرارت را خاموش کرده و آن را کنار بگذارید. اجازه دهید آب انگور به مدت 12 ساعت بماند تا خاک سفید ته نشین شود.
  • پس از این مدت اگر باز هم روی آب انگور کف ایجاد شده بود، آن را بردارید و دور بریزید. سپس آب انگور را به کمک ملاقه بردارید و از صافی رد کرده و در ظرف دیگر بریزید. این کار چند دفعه دیگر نیز تکرار کنید تا خاک سفید کاملا جدا شود.
  • آب انگور صاف شده را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و غلیظ و کشدار شود. در این مدت اگر روی آب انگور کف درست شد، آن را بگیرید و دور بریزید.
  • شیره انگور را پس از سرد شدن در ظرف مناسب بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

طرز تهیه انواع سس‌ها و چاشنی‌های غذا – قسمت اول

طرز تهیه انواع سس‌ها و چاشنی‌های غذا – قسمت دوم

غذاهای تخمیر شده سنتی کره

سماق در آشپزخانه‌ی خاورمیانه

ناگت مرغ/ دستورالعمل طلایی برای داشتن یک وعده غذایی سالم

لواشک سازی

انواع پنیر در دنیا

نحوه خشک کردن گیاهان دارویی

انواع روش خشک کردن سبزیجات

طرز تهیه چیپس میوه

انواع مربا

انواع ترشی

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
سمپاشی خودکار

سمپاشی خودکار با فیلدین

تولید پنبه در ایران

خبرهای کشاورزی شماره 101

چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم