طرز تهیه دمنوش عناب و مربای کنجد

5/5 - (1 امتیاز)

عناب و کنجد هر دو محصولات کشاورزی مفیدی برای انسان هستند در این مطلب، طرز تهیه دمنوش عناب و مربای کنجد جهت استفاده کاربران عزیز ارائه می‌شود:

دمنوش عناب

مواد لازم برای تهیه دمنوش عناب 

  • عناب تازه 20 عدد
  • زنجبیل تازه یک قاشق غذاخوری
  • چوب دارچین 3 عدد

طرز تهیه دمنوش عناب 

  • ابتدا عناب­ های تازه را خوب بشویید. سپس آن­ها را در یک ظرف مناسب خیس کنید.
  • سپس هسته­ های عناب را از آن جدا کرده و آن را درون یک قوری بریزید.
  • زنجیل تازه را نیز شسته و خرد کنید. سپس یک قاشق غذا خوری از آن را همراه با 3 عدد چوب دارچین به قوری اضافه کنید.
  • آب را به قوری اضافه کرده و اجازه دهید تا جوش بیاید. پس از به جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا 15 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند.
  • پس از سپری شدن مدت زمان لازم، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا دمنوش به مدت 10 دقیقه در همان حالت بماند.
  • از آنجا که عناب میوه­ ای شیرین مزه است، نیازی به اضافه کردن شکر یا نبات و … به این دمنوش نیست. اما در صورت تمایل، می­ توانید آن را همراه با عسل و نبات نیز نوش جان نمایید.
  • نکته : اضافه کردن چند قطره آب لیمو ترش تازه به لیوان دمنوش عناب، طعم آن را دلپذیرتر می ­کند.
  • این دمنوش را می­ توانید با عناب خشک نیز تهیه کنید. اما عناب تازه طعم بهتری برای دمنوش دارد.

مربای کنجد

مواد لازم برای تهیه مربای کنجد

  • کنجد 650 گرم
  • شکر 1 کیلوگرم
  • پودر نارگیل نصف لیوان
  • خلال بادام یک چهارم لیوان
  • خلال پسته یک چهارم لیوان
  • زعفران یا دارچین به مقدار دلخواه
  • آب 500 میلی لیتر
  • آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای کنجد

  • برای تهیه مربای کنجد که فوق‌العاده مقوی و پر انرژی است ابتدا شربت آن را درست کنید.
  • برای این منظور شکر را به همراه آب در یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. مخلوط را هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.
  • مطابق با ذائقه خود مقداری زعفران غلیظ دم کنید. (می‌توانید به جای استفاده از زعفران از یک قاشق غذاخوری دارچین نیز استفاده کنید.)
  • زعفران دم کرده، خلال بادام و پسته، کنجد و پودر نارگیل را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا شربت قوام یافته و به غلظت مورد نظر برسد.
  • در 10 دقیقه انتهای پخت مربا، 2 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  • حرارت را خاموش کنید و پس از سرد شدن مربا، آن را در ظرف مناسبی ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
سمپاشی خودکار

سمپاشی خودکار با فیلدین

تولید پنبه در ایران

خبرهای کشاورزی شماره 101

چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم