مواد لازم برای تهیه ترشی آلبالو
- آلبالو یک کیلوگرم
- سرکه (سفید یا قرمز) به مقدار لازم
- نمک 1 قاشق غذاخوری
- شکر 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی آلبالو
- ابتدا ساقه و برگ آلبالوها را جدا سازید. سپس آنها را تمیز بشویید. آلبالوها را به مدت یک شبانه روز در یک سینی بزرگ و یا روی پارچه تمیزی قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
- پس از آنکه آلبالوها کاملا خشک شدند، آنها را در ظرف مورد نظرتان بریزید. نمک و شکر را به آلبالوها اضافه کنید.
- سرکه را به مقدار لازم روی آلبالوها بریزید تا ظرف کاملا پر شود و روی آلبالوها را فرا گیرد. سپس درب ظرف را محکم ببندید و به آرامی تکان دهید تا نمک و شکر در سرکه حل شوند.
ظرف ترشی را به مدت ده روز در مکانی خنک نگهداری کنید تا ترشی آلبالو آماده شود.
طرز تهیه انواع سسها و چاشنیهای غذا – قسمت اول
طرز تهیه انواع سسها و چاشنیهای غذا – قسمت دوم
عالی بود… ممنون از آموزش خوبتون.