ترشی آلبالو

امتیاز دهید
ترشی آلبالو در داخل کاسه گل سرخ
مواد لازم برای تهیه ترشی آلبالو
  • آلبالو یک کیلوگرم
  • سرکه (سفید یا قرمز) به مقدار لازم
  • نمک 1 قاشق غذاخوری
  • شکر 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی آلبالو
  • ابتدا ساقه و برگ آلبالوها را جدا سازید. سپس آنها را تمیز بشویید. آلبالوها را به مدت یک شبانه روز در یک سینی بزرگ و یا روی پارچه تمیزی قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
  • پس از آنکه آلبالوها کاملا خشک شدند، آنها را در ظرف مورد نظرتان بریزید. نمک و شکر را به آلبالوها اضافه کنید.
  • سرکه را به مقدار لازم روی آلبالوها بریزید تا ظرف کاملا پر شود و روی آلبالوها را فرا گیرد. سپس درب ظرف را محکم ببندید و به آرامی تکان دهید تا نمک و شکر در سرکه حل شوند.

ظرف ترشی را به مدت ده روز در مکانی خنک نگهداری کنید تا ترشی آلبالو آماده شود.

طرز تهیه انواع سس‌ها و چاشنی‌های غذا – قسمت اول

طرز تهیه انواع سس‌ها و چاشنی‌های غذا – قسمت دوم

غذاهای تخمیر شده سنتی کره

سماق در آشپزخانه‌ی خاورمیانه

ناگت مرغ/ دستورالعمل طلایی برای داشتن یک وعده غذایی سالم

لواشک سازی

انواع پنیر در دنیا

نحوه خشک کردن گیاهان دارویی

انواع روش خشک کردن سبزیجات

طرز تهیه چیپس میوه

انواع مربا

انواع ترشی

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
1 دیدگاه
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
پارسا
پارسا
19 خرداد 1400 1:14 ب.ظ

عالی بود… ممنون از آموزش خوبتون.

دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
سمپاشی خودکار

سمپاشی خودکار با فیلدین

تولید پنبه در ایران

خبرهای کشاورزی شماره 101

چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم