انواع روش خشک کردن سبزیجات

امتیاز دهید
خشک کردن سبزیجات

خشک کردن انواع سبزیجات در منزل روشی بسیار مقرون به صرفه برای نگهداری سبزیجات و استفاده از آنها برای مدت طولانی است. آشنایی با روش های متفاوت خشک کردن سبزیجات مختلف به شما کمک می­ کند که به راحتی انواع سبزیجات دلخواه و یا مازاد در خانه را خشک کنید.

در این مطلب با خشک کردن تعدادی از سبزیجات پرمصرف آشنا خواهید شد :

نحوه خشک کردن سبزی های جعفری، گشنیز، مرزه، ریحون و شنبلیله، نعناع، ترخون، تره و شوید

برای خشک کردن این گروه از سبزیجات ابتدا می بایست سبزی ها را پاک کنید. سعی کنید تا آنجا که می ­توانید ساقه­ های ضخیم سبزی­ ها جدا کرده و دور بریزید. زیرا خشک شدن این ساقه ­ها نسبت به برگ های سبزی زمانبر است. سپس سبزی ­ها را تمیز بشویید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود. بسته به نیاز خود می توانید سبزی مورد نظر را خرد کرده و یا به همان شکل خشک کرد.

خشک کردن در هوای آزاد

پس از این مرحله، سبزی ها را روی سینی و یا پارچه تمیز نخی پهن کنید و آن را در هوای آزاد قرار دهید تا خشک شود. بهتر است سبزیجات را دور از نور آفتاب و در سایه خشک کنید تا رنگ آنها تغییر نکند و مقادیر بیشتری از ویتامین های موجود در آنها حفظ شود. هر چند ساعت یکبار سبزی ها را زیر رو کنید تا به صورت یکنواخت خشک شوند.

استفاده از فر

برای خشک کردن سریع تر سبزی ها می توانید از فر، شوفاژ و یا بخاری نیز استفاده کنید. اما باید توجه داشت که حرارت، بخش زیادی از ویتامین های سبزیجات را از بین می برد.

برای خشک کردن سبزی ها با فر، سعی کنید از کمترین درجه حرارت آن استفاده کنید تا سبزی ها نسوزند. برای خشک کردن سبزیجات در فر ابتدا فر را با پایین ترین دما روشن کنید و صبر کنید تا گرم شود.

سپس فر را خاموش کرده و درب آن را باز کنید تا حرارت داغ آن خارج شود. سبزی‌ها را داخل سینی فر بریزید. سینی را در فر قرار دهید و درب آن را ببندید. اجازه دهید تا فر خنک شود و مجددا به دمای اولیه باز گردد.

پس از آن سینی فر را بیرون آورده و سبزی ها را زیر و رو کنید. این مراحل را هر چند بار که لازم است تکرار کنید تا سبزی ها کاملا خشک شوند.

پس از خشک شدن سبزیجات، آنها را در ظرف های شیشه­ ای و یا پلاستیکی دربسته بریزید و در مکانی خشک و خنک نگهداری کنید.

غذاهای تخمیر شده سنتی کره

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

خبرهای کشاورزی شماره 100

خبرهای کشاورزی شماره 100

استخراج روغن - آماده‌سازی دانه‌های روغنی

آماده‌سازی دانه‌های روغنی برای استخراج روغن

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم