چطور نقل خانگی درست کنیم؟

3/5 - (2 امتیاز)
طرز تهیه نقل

نقل یکی از خوشمزه‌ترین و خوش‌عطرترین سوغاتی‌های شمال غرب کشورمان ایران است که همواره با چایی، تجربه‌ی دل‌انگیزی را مهمان خانه‌ها می‌کند.

مواد لازم

  • شکر 6 لیوان
  • مغز دلخواه (بادام، پسته، گردو، فندق یا …) به مقدار مورد نیاز
  • گلوکز مایع یا کرم تار تار: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب 1 لیوان
  • گلاب 1 لیوان

طرز تهیه

  •  برای تهیه این فرآورده خوشمزه ابتدا آب، گلاب و شکر را در یک قابلمه ریخته و خوب مخلوط کنید.
  • سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید و شکر کاملا در آب حل شود. (نسبت آب و گلاب را می توانید مطابق میل خود تغییر دهید.)
  • در مرحله بعد گلوکز مایع یا کرم تار تار را به محتویات قابلمه اضافه کرده و خیلی سریع هم بزنید. هم زدن را ادامه دهید تا آنجا که اگر از مخلوط فوق مقداری را جدا کنید، پس از چند دقیقه حالت خمیری شکل و نرمی پیدا کند.
  • همچنین می توانید دمای محتویات قابلمه را به کمک یک دماسنج اندازه بگیرید و زمانی که دما به 115 درجه سانتی گراد رسید، حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا تمام حباب های اطراف قابلمه از بین برود.
  • مواد را در داخل یک ظرف تقریبا گود با ارتفاع حداقل 4 سانتی متر بریزید. سپس اجازه دهید تا مواد نقل خنک شود.
  • برای درست کردن نقل مغزدار، یک کاغذ روغنی را داخل سینی پهن کنید.
  • سپس مغز دلخواه خود را داخل مواد بیندازید تا کاملا به مایع نقل آغشته شود سپس به کمک یک قاشق، مغز را به آرامی خارج کرده و روی کاغذ روغنی بچینید.
  • اجازه دهید تا یک طرف نقل کاملا خشک شود، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر  نیز خشک شود. دقت کنید که فرم و اندازه نهایی نقل ها در این مرحله تعیین می شود.
  • بنابراین میتوانید مناسب با ذائقه خود از مغزهای خرد شده یا خلال استفاده کنید و فرم ظاهری آن را به کمک چاقو شکل دهید.
  • با اضافه کردن مقداری زعفران دم کرده یا رنگ های خوراکی به مایع نقل، می توانید نقل های رنگی تهیه کنید.
  • همچنین برای طعم دار کردن نقل نیز می توانید از پودر هل، زنجبیل، دارچین، پودر گل محمدی، عرق بیدمشک و یا هر طعم دهنده دلخواه دیگری استفاده کنید.

طرز تهیه چیپس میوه

انواع مربا

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
آبسه کبدی گاو

همکاری دانشمندان برای مطالعه علت و ایجاد آبسه کبدی در گاو

سمپاشی خودکار

سمپاشی خودکار با فیلدین

تولید پنبه در ایران

خبرهای کشاورزی شماره 101

چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم