آلبالو سرشار از آنتی اکسیدان است. اینها مواد شیمیایی طبیعی هستند که میتوانند به بدن شما کمک کنند تا با آسیبهای روزانه به سلولهای شما مقابله کند.
آلبالو با تمام مواد مغذی خود به وضوح برای شما مفید است. جای تعجب نیست که آنها به خاطر انواع مزایای سلامتی شهرت دارند.
از این رو در این مطلب، به طرز تهیه دمنوش آلبالو پرداختهایم تا با درست کردن آن علاوه بر لذت بردن و داشتن زمانی مفرح، از مزایای سلامتی آن هم برخوردار شوید.
مواد لازم برای تهیه دمنوش آلبالو
- آلبالو تازه یک لیوان
- نبات، عسل یا شکر به میزان دلخواه
- آب 2 لیوان
طرز تهیه دمنوش آلبالو
- ابتدا آلبالوها را از ساقه و برگ پاک کنید سپس آنها را خوب بشویید.
- آلبالوهای تازه را به همراه آب داخل قوری یا ظرف مناسب دیگری ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید.
- پس از به جوش آمدن آب، یک تکه پارچه تمیز یا دمکنی روی قوری قرار دهید تا آلبالوها همراه با آب به مدت 20 دقیقه دیگر بجوشد.
- پس از سپری شدن 20 دقیقه از زمان جوشیدن آب، قوری را از روی حرارت بردارید. سپس آن را بر روی کتری یا سماور در حال جوش قرار داده و اجازه دهید 15 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم باقی مانده و به خوبی دم بکشد.
- اگر تمایل دارید می توانید نبات یا شکر را به قوری اضافه کرده تا دمنوش شما شیرین شود. در غیر این صورت می توانید آن را همراه با عسل و یا توت خشک نیز میل نمایید.
- نکته : از آنجا که این دمنوش روی حرارت زود سر می رود، می بایست مراقب باشید و قوری را بیش از نصف ظرفیت آن پر نکنید.
- – برای تزیین لیوان دمنوش آلبالو، می توانید پیش از سرو کردن تعدادی از آلبالوها را به درون لیوان منتقل کنید. اگر دوست دارید آلبالوها را میل کنید، بهتر از پیش از تهیه دمنوش، هسته های آن را نیز جدا کنید.