در این مطلب، طرز تهیه دمنوش به لیمو و بهارنارنج با توجه به اینکه هر دو جزو گیاهان خوش عطر هستند و دمنوش آن ها می تواند حس خوبی را به فرد القا کند آورده شده است:
مواد لازم برای تهیه به لیمو و بهار نارنج
- برگ به لیمو 2 قاشق غذا خوری
- بهار نارنج 1 قاشق غذا خوری
- نبات یا شکر به مقدار دلخواه
- زعفران به مقدار دلخواه
- آب جوش 1 لیوان
طرز تهیه دمنوش به لیمو و بهار نارنج
- به لیمو و بهار نارنج هر دو گیاهانی بسیار خوش عطر هستند. اگر تمایل دارید عطر به لیمو در این دمنوش غالب باشد می بایست مقدار آن را دو برابر بهار نارنج بریزید. در غیر این صورت می توانید مقدار آن را به نسبت یکسان تعیین کنید.
- برگ های به لیمو و بهار نارنج را در یک قوری بریزید. برای تهیه این دمنوش به آب جوش با دمای حدودا 80 درجه احتیاج دارید. آب را پس از جوشاندن به قوری اضافه کرده و اجازه دهید دمنوش با حرارت ملایم و یا روی سماور و کتری در حدود 20 دقیقه دم بکشد.
- برگ های به لیمو اندکی تلخ مزه هستند. اضافه کردن مقداری نبات یا عسل طعم این دمنوش را بسیار دلچسب می کند. در صورت تمایل می توانید آن را با شکر نیز شیرین کنید. پیشنهاد می شود مقداری نبات به قوری اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم درون دمنوش حل شود.
- 5 دقیقه پیش از سرو دمنوش، به مقدار دلخواه زعفران به آن اضافه کنید. زعفران علاوه بر خواص بسیارش، دمنوش شما را خوش رنگتر می کند.
طرز تهیه انواع سسها و چاشنیهای غذا – قسمت اول
طرز تهیه انواع سسها و چاشنیهای غذا – قسمت دوم