امتیاز دهید
رب آلو

آلو نزدیک به هلو و گیلاس است و به طور گسترده‌ای به صورت تازه به عنوان میوه دسر، پخته شده به عنوان کمپوت یا مربا یا پخته شده در انواع شیرینی‌ها مصرف می‌شود.

آلوی اروپایی (P. domestica) و آلوی ژاپنی (P. salicina) به صورت تجاری برای میوه‌هایشان کشت می‌شوند و تعدادی از گونه‌ها از جمله آلو برگ ارغوانی به دلیل جذابیت به عنوان گیاهان زینتی استفاده می‌شوند.

انواع آلو می‌توانند بدون تخمیر خشک شوند، این گونه آلوها دارای گوشت سفت و حاوی سطوح بالایی از قند هستند، کیفیتی که باعث می‌شود با خشک کردن، که در دستگاه‌های خشک کن یا زیر نور خورشید انجام می‌شود، حفظ شود.

مواد لازم برای تهیه رب آلوچه

  • آلو یا آلوچه رسیده به مقدار دلخواه
  • نمک به مقدار لازم
  • شکر به مقدار لازم
  • روغن مایع به مقدار لازم

نکته : رنگ رب آلوچه بسته به رنگ آلوی مورد استفاده در تهیه آن، سبز، زرد یا قرمز است.

طرز تهیه رب آلوچه

  •  ابتدا آلوها را از ساقه و برگ پاک کرده سپس تمیز بشویید.
  • آلوها را به همراه یک لیوان آب در داخل یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا پخته و نرم شود. سپس حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا آلوها خنک شوند.
  • آلوها را از یک صافی عبور دهید و هسته و پوست آن را دور بریزید.
  • پوره آلو را در یک قابلمه بریزید و مجددا روی حرارت ملایم قرار دهید تا تمام آب آن کشیده شده و مانند رب غلیظ و سفت شود. در طول این مدت آلوها را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. اگر روی آلوها کف ایجاد شد، آن را با یک قاشق تمیز برداشته و دور بریزید. توجه داشته باشید که تمام آب آلوها باید تبخیر شود در غیر این صورت رب آلو به سرعت کپک می زند. در انتهای پخت رب آلو و زمانی که به غلظت مناسب رسید، مناسب با ذائقه خود مقداری نمک یا شکر و روغن مایع به آن اضافه کنید.
  • پس از آنکه رب آلو در دمای اتاق کاملا خنک شد آن را در ظرف شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید و درب آن را محکم بسته و در یخچال نگهداری کنید.

لواشک سازی

انواع پنیر در دنیا

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
کشاورز موفق هندی

معرفی کشاورز موفق هندی

تولید آرد از ساقه گندم

استفاده از ساقه گندم برای تولید آرد

صنعت کشاورزی

صنعت کشاورزی چیست؟

مخمر چیست و انواع مخمر

مخمر چیست و چه انواعی دارد؟

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی آمریکا – قسمت اول

خبرهای کشاورزی شماره 102

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( همراه با پادکست)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی آمریکا – قسمت اول

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم