طرز تهیه مربا و سرکه خرمالو – تصویری

4.5/5 - (12 امتیاز)
میوه خرمالو در داخل سبد

در این مطلب به طرز تهیه مربا و سرکه خرمالو می پردازیم، خرمالو میوه ای هست که در زمستان در بیشتر اوقات بدون فرآوری مصرف می‌شود و خواص زیادی را داراست، در ادامه فرآوری این میوه بصورت تصویری آورده شده است:

سرکه خرمالو

خرمالوها بر روی میز

مواد لازم برای تهیه سرکه خرمالو

  • خرمالو به مقدار دلخواه
  • آب جوشانده شده و خنک شده به مقدار لازم

طرز تهیه سرکه خرمالو

  • برای تهیه سرکه ابتدا خرمالوهای رسیده را کاملا تمیز بشویید و اجازه دهید تا خشک شوند
  • پس از خشک شدن، آنها را در ظرف مناسبی مانند شیشه بزرگ یا دبه بریزید. سپس به اندازه یک سوم از ظرف را با آب جوشانده که سرد شده است، پر کنید. درب ظرف را ببندید (محکم نبندید) و آن را به مدت 15 روز در جای خشک و تاریک با دمای اتاق (25 الی 29 درجه سانتی گراد) قرار دهید.

خرمالوها در داخل بطری

  • پس از گذشت 15 روز، ظرف را به خوبی تکان دهید تا تخمیر به طور یکنواخت انجام شود. اجازه دهید ظرف سرکه به مدت 45 روز دیگر در همان مکان باقی بماند تا سرکه خرمالو آماده شود.

چگونه سرکه خرمالو را صاف کنیم؟

برای صاف کردن سرکه‌ی خرمالو، باید بگذارید مواد ته‌نشین شوند و سرکه‌ی صاف شده را در ظرف دیگر بریزید و سپس مواد ته‌نشین‌شده را دوباره از پارچه‌ای مانند تنظیف عبور داده تا ناخالصی‌ها جدا شوند.

سرکه خرمالو

مربای خرمالو

مواد لازم برای تهیه مربای خرمالو

  • خرمالو رسیده 6 الی 8 عدد
  • شکر 1 لیوان
  • آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
  • آب 2 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای خرمالو

  • ابتدا میوه ها را تمیز بشویید و خشک کنید. سپس پوست آنها را بگیرید.
  • گوشت  آن ها را به کمک دستگاه میکسر یا چنگال کاملا له و پوره کنید.

پوره خرمالو

  • پوره  را به همراه شکر در یک ظرف مناسب ریخته و روی حرارت قرار دهید. مواد را خوب مخلوط کنید تا شکر در پوره خرمالو کاملا حل شود.
  • 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با 2 قاشق غذاخوری آب مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
  • نشاسته ذرت و آبلیمو را به مخلوط خرمالوها اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه دیگر روی حرارت با یکدیگر پخته شوند تا مربا جاافتاده و غلیظ شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید. (مقدار غلظت مربا را می توانید با بیشتر کردن مقدار نشاسته ذرت افزاایش دهید.)
  • پس از سرد شدن مربا در دمای اتاق، آن را به ظرف مناسب منتقل کرده و در یخچال نگهداری کنید.

مربای خرمالو

طرز تهیه انواع سس‌ها و چاشنی‌های غذا – قسمت اول

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

خبرهای کشاورزی شماره 100

خبرهای کشاورزی شماره 100

استخراج روغن - آماده‌سازی دانه‌های روغنی

آماده‌سازی دانه‌های روغنی برای استخراج روغن

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم