در این مطلب، به طرز تهیه ترشی شلغم پرداخه ایم، شلغم یک محصول با رشد سریع و هوای خنک است. برگها کدر و سبز با ساقههای آبدار هستند که اغلب رنگ بنفش دارند. آنها شبیه سبزی خردل هستند اما معمولاً فرفری نیستند. ریشه شلغم گرد و سفید یا سفید با بالای بنفش است. داخل آن صاف، ترد و سفید است.
ریشه شلغم از ضخیم شدن ریشه اولیه نهال همراه با پایه ساقه جوان بلافاصله بالای آن تشکیل میشود. ساقه آن در طول سال اول کوتاه میماند و برگ هایی به همراه دارد که یک دسته گل رز مانند در بالای ریشه ایجاد میکند. برگها سبز چمنی و دارای کرکهای خشن هستند.
مواد لازم برای تهیه ترشی شلغم
شلغم 1 کیلوگرم
لبو 1 عدد کوچک
سرکه سفید 1 فنجان
آب 3 فنجان
سیر 3 حبه
نمک 2 قاشق چایخوری
برگ بو 1 عدد
طرز تهیه ترشی شلغم
شلغم ها را تمیز بشویید و خشک کنید. سپس آنها را به صورت خلالی خرد کنید. لبو را نیز به همین شکل خرد کنید.
آب را همراه با نمک و برگ بو در ظرف مناسبی بریزید و روی شعله قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید آب کمی خنک شود. پس از آن، سرکه را به آب اضافه کنید.
حبه های سیر را پوست بگیرید و به صورت ورقه ای شکل خرد کنید. سپس شلغم ها را به همراه لبو و ورقه های سیر در ظرف مناسب بریزید.
مخلوط آب و سرکه را روی شلغم ها بریزید تا روی آنها را کاملا بپوشاند. سپس درب ظرف را محکم ببندید و آن را به مدت یک هفته در دمای اتاق قرار دهید تا ترشی شلغم آماده شود.
طرز تهیه انواع سسها و چاشنیهای غذا – قسمت اول
طرز تهیه انواع سسها و چاشنیهای غذا – قسمت دوم