کنسرو قارچ

امتیاز دهید
کنسرو قارچ - قارچ ها درون کاسه

تولید و مصرف قارچ تازه در دهه‌های اخیر، بصورت های مختلف هم چون کنسرو، افزایش چشمگیری داشته است، این روند عمدتاً به دلیل ارزش غذایی آنها و وجود اجزای زیست فعال و مغذی است که با فواید سلامتی مرتبط هستند که باعث شده برخی آنها را یک غذای کاربردی در نظر بگیرند. قارچ‌ها به دلیل محتوای بالای پروتئین‌های با ارزش بیولوژیکی و ویتامین D، غذای جذابی برای مصرف‌کنندگان گیاهخوار به شمار می‌آیند.

با این حال، قارچ‌ها به دلیل سرعت تنفس بالا، محتوای آب زیاد و نداشتن ساختار کوتیکولی، به سرعت کیفیت خود را از دست می‌دهند و ماندگاری کوتاهی پس از برداشت دارند که تجاری‌سازی آن‌ها را در حالت تازه محدود می‌کند.

مواد لازم برای تهیه کنسرو قارچ  

  • قارچ 1 کیلوگرم
  • آب 10 لیوان
  • آبلیمو نصف لیوان
  • نمک به مقدار دلخواه

طرز تهیه کنسرو قارچ  

  • ابتدا قارچ ها را تمیز بشویید. اگر از قارچ های کوچک استفاده می کنید می توانید آنها را با همان شکل کنسرو کنید و یا آنها را به شکل دلخواه خود خرد کنید.
  • در قابلمه ای مناسب به اندازه 10 لیوان آب بریزید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید. سپس آبلیمو و نمک را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید.
  • قارچ ها را به قابلمه اضافه کرده و درب قابلمه را نیمه باز بگذارید. اجازه دهید قارچ ها به مدت 10 الی 15 دقیقه در آب بجوشند. سپس آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا سرد شود.
  • قارچ ها را درون شیشه های تمیز و کاملا خشک بریزید. سپس شیشه ها را با آب قارچ ها پر کنید و درب شیشه ها را کاملا محکم ببندید.
  • شیشه ها را در قابلمه ای بچینید و به اندازه نصف ارتفاع شیشه ها درون قابلمه آب بریزید.
  • قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب به جوش بیاید.
  • اجازه دهید قابلمه به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد. سپس حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا شیشه ها خنک شوند.
  • کنسرو قارچ را پس از سرد شدن در یخچال قرار دهید.

قارچ‌ها به بخشی ضروری از رژیم غذایی انسان تبدیل شده‌اند و برای چندین قرن در غذا و دارو استفاده می‌شوند، این ترکیبات دارای طعم، عطر و ارزش غذایی جذابی هستند که به دلیل وجود موادی مانند پروتئین‌های باکیفیت، ویتامین‌ها، مواد معدنی، اسیدهای چرب غیراشباع و فیبرهای غذایی و محتوای کالری پایین آنهاست، در سال‌های اخیر، تولید و مصرف قارچ‌ها بصورت‌های مختلف در سراسر جهان افزایش قابل توجهی را تجربه کرده است.

طرز تهیه چیپس میوه

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
سمپاشی خودکار

سمپاشی خودکار با فیلدین

تولید پنبه در ایران

خبرهای کشاورزی شماره 101

چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم