معرفی شرکت بایوران – تولیدکننده محصولات بیولوژیک

امتیاز دهید
شرکت بایوران

شرکت دانش‌بنیان فن‌آوری زیستی طبیعت‌‌گرا – بایوران در سال 1379 با دانش کاملاً بومی با هدف احداث مدرن‌‏ترین کارخانه بیوتکنولوژی در کشور تأسیس شد.

این مجموعه، به همت والای مدیران و مهندسان ایرانی، مراحل طراحی و ساخت و راه‌اندازی خود را به سرعت طی نموده و از ابتدای سال 1384 به بهره‌برداری رسید.

این کارخانه در حال حاضر دارای 150 نیروی کار، بیش از 1000 مشتری، 2 محصول محیط‌زیست، 23 محصول دامی، 19 محصول کشاورزی و 34 محصول انسانی و غذایی بوده و بیش از 40 هزار لیتر تخمیر را انجام داده است.

این مجموعه، با تکیه بر تیم متخصص و مجرب و با بهره‏‌گیری ازدانش بومی، مطابق با جدیدترین روش‏‌های موجود در دنیا، اقدام به تولید طیفی از فرآورده‏‌های بیولوژیک سازگار با محیط زیست و سلامت انسان و سایر موجودات کرده و با ارائه راه‌‏حل‏‌های مناسب و کارآمد، چشم‌‏انداز خود را در جهت کاهش مصرف بی‏‌رویه مواد سنتتیک و شیمیایی در سیستم‌‏های کشاورزی، دامپروری، محیط زیست و انسانی ایجاد کرده است.

محصولات بایوران برگرفته از طبیعت و میکروارگانیسم‏‌های مفید و غیر بیماری‌‏زا و فاقد هرگونه دستکاری ژنتیکی است.

در حال حاضر، کارخانه بایوران قادر به تولید بیش از 1500 تن مواد بیولوژیک پودری و حدود 10000 تن فرآورده‌‏های بیولوژیک مایع است که کیفیت و کارایی آنها با تکیه بر تجهیزات تخمیری پیشرفته و روش‌های اجرایی استاندارد، تیم تحقیق و توسعه قوی، کنترل دقیق حین تولید، پایش مستمر کیفیت و اجرای صحیح استانداردهای کنترل کیفی تضمین می‌‏شود.

بایوران با شعار “تجربه زندگی سالم”، علاوه بر تلاش برای صیانت از محیط زیست، امنیت غذایی و سلامت جامعه، عزم بر اشتغال‌زایی و استفاده از توان متخصصین ایرانی دارد.

به عقیده مدیران شرکت بایوران، تکیه بر بیوتکنولوژی به عنوان یکی از ارکان مهم اقتصاد آینده کشور، مزیت‌های زیادی نسبت به سایر بخش‌ها بویژه اتکا به فروش نفت و فراورده‌های نفتی، معادن و … دارد.

چرا که منابع مذکور سرمایه‌هایی هستند که اغلب به صورت خام‌فروشی از کشور خارج شده و تجدیدپذیر نیستند، در حالی که تکیه بر محصولات دانش‌بنیان همچون تمام محصولاتی که در مجموعه بایوران تولید می‌شوند، در وهله اول از دانش و نه از منابع تمام‎‌شدنی تولید ثروت می‌کنند و از سوی دیگر، با توجه به فرآیندهای پیچیده و تخصصی تولید، ارزش افزوده زیادی برای کشور به دنبال داشته و از این نظر نیز به خام‌فروشی منابع موجود برتری دارد.

فقط برای یک مقایسه ساده، در نظر بگیرید که یک بشکه 200 لیتری پروبیوتیک تولید شده توسط این مجموعه، بیش از 10 برابر یک بشکه نفت خام ارزش ریالی دارد، در حالی که برای تولید آن، منبع خاصی مصرف نشده، محیط زیست آلوده نشده و زمینه اشتغال صدها نفر از افراد مشغول در کارخانه گرفته تا توزیع‌کنندگان، فروشندگان، کشاورزان و دامپروران در سرتاسر کشور فراهم شده است.

با عنایت به تاکید مسئولان ارشد کشور به بحث تولید ملی و با توجه به مشکلات ایجادشده در زمینه واردات انواع نهاده‌های بیولوژیک، شرکت بایوران تمام تلاش و اهتمام خود را برای گسترش دامنه محصولات بیولوژیک و تامین نیازهای کشور در بخش‌های مختلف به کار گرفته و از محصولات جدید شامل قارچ‌های بیمارگر حشرات، زنبورهای پارازیتوئید و حشرات شکارگر و … را نیز به مرحله تولید انبوه رسانده است.

شرکت فن‌آوری زیستی طبیعت‌گرا (بایوران) که فعالیت خود را از سال 1384 با تولید فرآورده بیولوژیک بایوفلش برای مدیریت پشه‌های ناقل بیماری مالاریا و پشه‌های فعال در نواحی روستایی، صنعتی یا شهری آغاز کرده است، در حال حاضر، علاوه بر این محصول، بیش از 110 نوع فراورده دیگر شامل کودها، قارچکش‌ها و حشره‌کش‌های بیولوژیک در حوزه کشاورزی و پروبیوتیک‌ها و سین‌بیوتیک‌ها در حوزه دامپروری و پروبیوتیک‌های غذایی و انسانی را به طور تجاری تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی می‌کند.

کلیه مراحل تولید این محصولات از دانش فنی تا رسیدن به محصول نهایی در مجموعه بایوران انجام شده و این شرکت، برای تولید هیچ یک از آنها، چه به لحاظ تکنولوژی و دانش فنی و چه از نظر تجهیزات آزمایشگاهی و خطوط تولیدی، به خارج از کشور وابستگی ندارد.

کارخانه بایوران، مجهز به چندین بیورآکتور (فرمانتور) پیشرفته با حجم‌ها و مدل‌های مختلف است که از سویی، تولید و تامین حجم قابل توجهی از یک میکروارگانیسم را در مدت زمان بسیار کوتاه و با رعایت تمام استانداردهای لازم ممکن ساخته و از سوی دیگر، امکان تولید همزمان چندین نوع فرآورده بیولوژیک را فراهم می‌کند.

 نقش گوشت های جایگزین در تامین امنیت غذایی جهان

آرچر دنیلز میدلند، شرکت پردازش غذا

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

خبرهای کشاورزی شماره 100

خبرهای کشاورزی شماره 100

استخراج روغن - آماده‌سازی دانه‌های روغنی

آماده‌سازی دانه‌های روغنی برای استخراج روغن

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم