کارگاه «تاثیر اقلیم بر طراحی یک مزرعه گردشگری» از مجموعه کارگاه های مجازی گردشگری کشاورزی مرکز آموزش کشاورزی و منابع طبیعی رسول اکرم (ص) دامغان در تاریخ 17 خرداد ماه از ساعت 9 تا 13 برگزار می شود.
مدرسان این کارگاه آموزشی، پریسا شاه وردی – عضو هیات علمی دانشگاه فنی حرفه ای و عضو کمیته فنی بومگردی استان گیلان و سعیدرضا اصغری – مدیر گروه توسعه کشاورزی مرکز و مشاور طرح های سرمایه گذاری گردشگری کشاورزی هستند.
برای اطلاعات بیشتر به اینجا و شماره تماس پیام رسان های موبایلی در ذیل مراجعه کنید.
09119501614
اهمیت گردشگری کشاورزی
گردشگری کشاورزی به تولیدکنندگان فرصتی برای تولید درآمد اضافی و راهی برای بازاریابی مستقیم به مصرف کنندگان میدهد که با افزایش حجم بازدیدکنندگان از یک منطقه و مدت اقامت آنها، صنعت گردشگری رشد مییابد.
گردشگری کشاورزی به کشاورزان امکان تنوع بخشیدن و ایجاد درآمد اضافی از طریق فعالیتهای توریستی در مزرعه را برای کمک به تکمیل درآمد پایین کشاورزی خود ارائه میدهد.
این به حفظ پایداری مزارع فعال و جوامع روستایی کمک میکند. درک عمومیتر از گردشگری کشاورزی، فعالیتهای گردشگری کشاورزی از منابع، سنتها و فرهنگ کشاورزی را حمایت و ترویج میکند.
با پیروی از این خط فکری، گردشگری کشاورزی نمونهای موفق از گردشگری پایدار است که در طول سالها اهمیت یافته است.
محققان دانشگاه کالیفرنیا، گردشگری کشاورزی (گردشگری کشاورزی) را به عنوان هر فعالیت درآمدزایی که در یک مزرعه برای لذت بردن و آموزش بازدیدکنندگان انجام می شود، تعریف میکنند.
این شامل تفسیر داراییهای طبیعی، فرهنگی، تاریخی و زیست محیطی زمین و افرادی است که روی آن کار میکنند.
وزارت کشاورزی آمریکا، فهرستی از فعالیتهایی را ارائه میدهد که در کتابچه راهنمای منابع شرکتهای جایگزین و گردشگری کشاورزی به عنوان گردشگری کشاورزی طبقهبندی میشوند.
این شیوهها شامل فعالیتهای آموزشی، خدمات مهمان نوازی، تفریح در فضای باز، بازاریابی جایگزین و ایجاد یا فروش محصولات با ارزش افزوده است.
هدف این شرکتها چند وجهی است. همانطور که سرویس حفاظت از منابع طبیعی ایالات متحده (NRCS) آن را توصیف میکند:
«کشاورزان و دامداران به منابع طبیعی زمین خود – خاک، آب، هوا، گیاهان، حیات وحش، و مناظر – تکیه میکنند تا خانواده خود را در مزرعه نگه دارند.»
بنابراین گردشگری کشاورزی می تواند در حفظ منابع زمین نقش داشته باشد و امکان توسعه یک سیستم غذایی پایدارتر را فراهم کند.