ترشی بندری

امتیاز دهید
ترشی بندری

ترشی بندری جزو ترشی‌هایی است که در کنار غذاهای ایرانی به عنوان چاشنی پراستفاده است و می‌تواند به عنوان یک چاشنی پرطرفدار شناخته شود.

مواد لازم برای تهیه ترشی بندری
  • گل کلم 1 کیلوگرم
  • هویج 3 عدد
  • خیار 3 عدد
  • بادمجان 3 عدد
  • فلفل سبز 50 گرم
  • کرفس 3 شاخه
  • سیب ترشی 500 گرم
  • موسیر 50 گرم
  • سیر 1 بوته
  • گوجه فرنگی 5 عدد
  • آب گوجه فرنگی غلیظ 1 لیوان
  • سبزیجات معطر تازه و خرد شده (گشنیز، مرزه، ترخون، نعنا) 1 لیوان
  • تمر هندی 1 بسته
  • رب انار 1 لیوان
  • ادویه مخصوص ترشی 2 قاشق سوپخوری
  • سرکه به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی بندری
  • فلفل های سبز را تمیز بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شوند. سپس آنها را به همراه مقداری سرکه و نمک در یک قابلمه ریخته و بجوشانید تا نرم شوند.
  • 1 بسته تمر هندی را در یک کاسه بریزید. سپس مقداری سرکه را روی تمرهندی بریزید و به کمک دست آنها را خوب مخلوط و له کنید تا تمر هندی کاملا در سرکه حل شود. سپس آن را در صافی بریزید و هسته های تمرهندی را از مخلوط جدا کنید.
  • گوجه فرنگی، هویج، سیب ترشی و سیر را پس از شستشو و خشک کردن به صورت نگینی خرد کنید.
  • برگ های کرفس را از ساقه جدا کنید. سپس ساقه ها را تمیز بشوید و پس از خشک شدن آنها را نیز نگینی خرد کنید.
  • خیارها را بشویید و خشک کنید. سپس آنها را با پوست خرد کنید و در یک آبکش بریزید. مقداری نمک روی خیارها بپاشید و اجازه دهید به مدت 3 ساعت خیارها در آبکش باقی بمانند. با این کار آب اضافی خیارها از آبکش خارج می شود.
  • گلم کلم را نیز بشویید و آنها را از یکدیگر جدا کنید تا به قطعات کوچکتری تقسیم شوند. سپس در آبکش بریزید و اجازه دهید تا کاملا خشک شوند.
  • اگر از موسیر تازه استفاده می کنید آنها را پاک کنید و بشویید. پس از خشک شدن موسیرها آنها را خرد کنید. اگر تصمیم به استفاده از موسیر خشک دارید، می بایست آنها را در حدود 5 ساعت در آب خیس کرده و هر یک ساعت آب آنها را عوض کنید. پس از گذشت 5 ساعت موسیرها را خرد کنید.
  • ظرف مناسبی برای تهیه ترشی انتخاب کنید و تمام موادی که خرد کرده اید در آن بریزید. سبزیجات معطر و تازه را که ریز خرد شده اند نیز به آنها اضافه کنید.
  • بادمجان را بشویید و خشک کنید. آنها را مکعبی شکل خرد کنید (با پوست یا بدون پوست) و با مقداری سرکه بجوشانید تا کمی نرم شود. سپس بادمجان ها را همانطور که داغ هستند به سایر مواد ترشی اضافه کنید.
  • یک لیوان آب گوجه فرنگی غلیظ را به همراه رب انار، ادویه مخصوص ترشی، نمک و مخلوط تمر هندی و سرکه را به سایر مواد ترشی اضافه کنید. سپس تا اندازه ای که ظرف ترشی خالی است روی مواد سرکه بریزید تا سطح آنها را بپوشاند. (می توانید به جای آب گوجه فرنگی غلیظ، 3 قاشق غذاخوری رب را در 1 لیوان آب جوشانده و استفاده کنید)
  • درب ظرف ترشی را محکم ببندید و آن را در مکانی خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.

طرز تهیه انواع سس‌ها و چاشنی‌های غذا – قسمت اول

طرز تهیه انواع سس‌ها و چاشنی‌های غذا – قسمت دوم

غذاهای تخمیر شده سنتی کره

سماق در آشپزخانه‌ی خاورمیانه

ناگت مرغ/ دستورالعمل طلایی برای داشتن یک وعده غذایی سالم

لواشک سازی

انواع پنیر در دنیا

نحوه خشک کردن گیاهان دارویی

انواع روش خشک کردن سبزیجات

طرز تهیه چیپس میوه

انواع مربا

انواع ترشی

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
سمپاشی خودکار

سمپاشی خودکار با فیلدین

تولید پنبه در ایران

خبرهای کشاورزی شماره 101

چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم