دمنوش‌ های پاییزی و زمستانی – قسمت اول

امتیاز دهید
فنجان چای یا دمنوش در دست در کنار برف ها

پاییز و زمستان، میعادگاه حصول میوه‌های خوشمزه و دلچسبی است که وقتی در ماهیت دمنوش مورد استفاده قرار می‌گیرند لذت و فرح‌بخشی آن‌ها را چندین برابر می‌کند در ادامه به تعدادی از این دمنوش‌ها اشاره می‌شود:

 پرتقال و نعنا
مواد لازم
  • نعنای تازه 8 شاخه
  • پرتقال تازه 6 عدد
  • شکر یا عسل و نبات به مقدار دلخواه
  • لیمو ترش تازه 2 عدد
طرز تهیه
  • ابتدا برگ‌های نعنا را از ساقه جدا کرده و بشویید.
  • مقدار مناسبی از برگ‌های نعنا را درون قوری بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید. قوری را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه دم بکشد.
  • شکر یا عسل و نبات را به درون قوری اضافه کرده و مجددا روی حرارت قرار دهید تا به خوبی در آب حل شده و دمنوش نعنا شیرین شود.
  • پرتقال­ و لیمو ترش­ها را خوب بشویید و آن­ها را آب بگیرید و درون یک پارچ مناسب بریزید.
  • دمنوش نعنایی را که پیش از این تهیه کرده­اید به محتویات پارچ اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید. یک لیوان آب نیز درون پارچ ریخته و اجازه دهید محتویات آن کاملا سرد شود.
  • مقداری یخ در یک لیوان ریخته و از دمنوش پرتقال و نعنا روی آن بریزید. سپس لیوان دمنوش را با تعدادی از برگ‌های نعنای تازه و برش‌هایی از لیمو و پرتقال تزیین کرده و سرو نمایید.
خرمالو
مواد لازم
  • خرمالو 2 عدد
  • زنجبیل تازه 1 قاشق غذا خوری
  • چوب دارچین شش عدد
  • چوب زردچوبه یک قاشق غذا خوری
  • دانه فلفل سیاه (سابیده نشده) یک قاشق چای خوری
  • عسل یا نبات به میزان دلخواه
  • آب 2 لیتر
طرز تهیه
  • خرمالوهای تازه را خوب بشویید و آن­ها را به صورت دایره‌ای برش بزنید.
  • زنجبیل تازه را نیز بشویید و آن را به تکه‌های کوچک خرد نمایید.
  • ۲ لیتر آب را همراه با خرمالوهای برش زده، یک قاشق غذا خوری زنجبیل تازه خرد شده، یک قاشق غذا خوری چوب زردچوبه، یک قاشق چای خوری دانه فلفل سیاه و ۶ عدد چوب دارچین در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید. پس از به جوش آمدن آب، اجازه دهید ظرف همچنان به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم باقی بماند.
  • پس از مدت زمان لازم، محتویات درون ظرف را از صافی رد کنید و درون یک قوری بریزید.
  • در صورت تمایل می‌توانید نبات را به قوری اضافه کرده تا دمنوش شما شیرین شود. همچنین می‌توانید دمنوش خرمالو را همراه با عسل نیز میل نمایید.
  • نکته : دمنوش خرمالو را می‌توانید تا سه روز در یخچال نگه­داری کنید. همچنین می‌توانید این دمنوش را پیش از مصرف گرم کرده و یا به صورت سرد میل نمایید.
  • برای تزیین لیوان دمنوش، از یک برش خرمالو تازه استفاده کنید.
 لیمو ترش و پرتقال
مواد لازم
  • پوست پرتقال 1 عدد
  • پوست لیمو ترش 1 عدد
  • چای سبز یک قاشق غذا خوری
  • آویشن یک قاشق چای خوری
طرز تهیه
  • لیمو ترش و پرتقال را خوب بشویید و پوست آن­ها را بگیرید.
  • پوست لیمو ترش و پوست پرتقال را همراه با یک قاشق غذا خوری چای سبز و یک قاشق چای خوری آویشن، درون قوری بریزید. سپس یک فنجان آب جوش درون قوری بریزید. قوری را روی بخار کتری قرار دهید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه دم بکشید. پس از این مدت دمنوش خوش طعم شما حاضر است. آن را درون لیوان بریزید و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید. برای تجربه عطر و طعم بهتر از این دمنوش نیز ­می‌توانید مقداری از پوست لیمو ترش و پرتقال را به لیوان نوشیدنی خود اضافه کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید دمنوش خود را با نبات و یا عسل شیرین کرده و میل نمایید.
 سیب و دارچین
مواد لازم
  • سیب ( زرد یا قرمز ) 2 عدد
  • چوب دارچین 2 عدد
  • دانه هل 5 الی 6 عدد
  • زنجبیل تازه 1 قاشق مربا خوری
  • عسل یا نبات به مقدار دلخواه
  • آب جوش 3 لیوان
طرز تهیه
  • برای تهیه دمنوش سیب و دارچین ابتدا سیب‌ها را خوب بشویید. سپس سیب‌ها را خشک کرده و به صورت چهار قاچ برش بزنید.دانه‌های سیب را خارج کنید و آن را به صورت نگینی خرد کنید. می­توانید به جای خرد کردن سیب‌ها آن را به صورت درشت رنده کنید. برای بهره‌مندی از خواص سیب، پیشنهاد می‌شود آن­ها را پوست نکنید.
  • سیب‌های خرد شده را همراه با چوب دارچین، زنجبیل و دانه‌های هل درون قوری بریزید. 3 لیوان آب جوش درون قوری بریزید و آن را به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا دمنوش کاملا طعم دار شود.
  • اگر تمایل به استفاده از نبات دارید می‌توانید پس از دم کشیدن دمنوش آن را به قوری اضافه کنید.
  • هنگام سرو دمنوش را از صافی رد کنید. مقداری عسل درون لیوان ریخته و دمنوش را درون لیوان بریزید.
  • در صورت تمایل می‌توانید پیش از سرو دمنوش چند قطره آب لیمو ترش تازه نیز به آن اضافه کنید.

طرز تهیه انواع سس‌ها و چاشنی‌های غذا – قسمت اول

طرز تهیه انواع سس‌ها و چاشنی‌های غذا – قسمت دوم

غذاهای تخمیر شده سنتی کره

سماق در آشپزخانه‌ی خاورمیانه

ناگت مرغ/ دستورالعمل طلایی برای داشتن یک وعده غذایی سالم

لواشک سازی

انواع پنیر در دنیا

نحوه خشک کردن گیاهان دارویی

انواع روش خشک کردن سبزیجات

طرز تهیه چیپس میوه

انواع مربا

انواع ترشی

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
سمپاشی خودکار

سمپاشی خودکار با فیلدین

تولید پنبه در ایران

خبرهای کشاورزی شماره 101

چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم