مواد لازم برای تهیه پودر پیاز
پیاز سفید یا پیاز زرد به مقدار دلخواه (از هر یک عدد پیاز بزرگ تقریبا ۱ قاشق غذا خوری پودر پیاز به دست می آید.)
طرز تهیه پودر پیاز
- ابتدا پیازها را پوست بگیرید و آن ها را تمیز بشویید. به کمک دستمال حوله ای یا یک پارچه تمیز نخی، پیازها را خشک کنید و آب اضافی آن ها را بگیرید.
- پیازها را از وسط نصف کرده و آن ها را به صورت نازک به شکل خلالی خرد کنید. سپس پیازهای خلالی شده را در داخل سینی فر پخش کنید.
- فر را از قبل با کمترین درجه حرارت آن روشن کنید و ده دقیقه زمان دهید تا فر گرم شود. سپس سینی را داخل فر قرار دهید تا پیازها کاملا خشک شوند. زمان خشک آن ها بستگی به نوع فر و ضخامت خلال های پیاز دارد. بنابراین وضعیت خشک شدن پیازها را مرتب بررسی کنید تا پیازها نسوزد. پس از آنکه پیازها کاملا خشک شدند سینی فر را بیرون بیاورید و اجازه دهید تا پیازها خنک شوند.
پس از خنک شدن پیازها، آن ها را در داخل دستگاه آسیاب بریزید و کاملا آسیاب کنید تا به پودر یکدستی تبدیل شوند. برای نگهداری پودر پیاز آن را داخل شیشه مناسبی ریخته و درب آن را محکم ببندید تا مانع نفوذ هوا به درون شیشه شود. سپس آن را در یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه انواع سسها و چاشنیهای غذا – قسمت اول
طرز تهیه انواع سسها و چاشنیهای غذا – قسمت دوم