مواد لازم برای تهیه دمنوش لیمو و زنجبیل
- لیمو ترش تازه به مقدار دلخواه
- زنجبیل تازه 1 عدد متوسط
- چوب دارچین 3 عدد
- چوب زردچوبه 1 قطعه کوچک ( یا پودر زردچوبه 1 قاشق چای خوری )
- فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
- آب 6 لیوان
طرز تهیه دمنوش لیمو و زنجبیل
- دمنوش لیمو و زنجبیل نوشیدنی بسیار مفیدی برای افرادیست که تصمیم به کاهش وزن دارند. برای تهیه این دمنوش ابتدا یک عدد زنجبیل را خوب بشویید و آن را به قطعات کوچک خرد کنید. (میتوانید زنجبیل را رنده هم بکنید.)
- زنجبیل های خرد یا رنده شده را همراه با 6 پیمانه آب در یک قوری یا ظرف مناسب دیگری بریزید. قوری را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا آب به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید قوری روی حرارت ملایم یا بخار سماور به مدت 10 دقیقه دم بکشد.
- پس از سپری شدن مدت زمان لازم برای دم کشیدن زنجبیل، چوب دارچین، زردچوبه و فلفل قرمز را به به قوری اضافه کنید و اجازه دهید تا 15 دقیقه دیگر قوری روی حرارت باقی بماند تا دمنوش آماده شود.
- به هنگام سرو، دمنوش را از صافی رد کنید تا یکدست شود. سپس نیمی از لیوان را با دمنوش پر کنید و مقداری آب جوش به لیوان اضافه کنید. به مقدار دلخواه آب لیمو ترش تازه به دمنوش اضافه کرده و نوش جان کنید.
- نکته: در صورت تمایل می توانید این دمنوش را همراه با عسل یا نبات سرو نمایید.
طرز تهیه انواع سسها و چاشنیهای غذا – قسمت اول
طرز تهیه انواع سسها و چاشنیهای غذا – قسمت دوم