دمنوش‌ های پاییزی و زمستانی – قسمت دوم

امتیاز دهید
یک لیوان دمنوش با تزئیین

در مطلب قبلی، به تعدادی از دمنوش‌ های پاییزی و زمستانی اشاره شد در این مطلب نیز به سه دمنوش دیگر اشاره می‌شود که با میوه‌های خوشمزه پاییزی و زمستانی درست می‌شوند.

پنجمین دمنوش: گلابی
مواد لازم برای تهیه دمنوش گلابی
  • گلابی تازه 2 عدد
  • زنجبیل 2 قاشق غذا خوری
  • نبات یا شکر به میزان دلخواه
  • آب 2 لیوان
طرز تهیه دمنوش گلابی
  • برای تهیه این دمنوش خوش طعم، ابتدا 2 عدد گلابی را بشویید و سپس آن‌ها را خشک کنید.
  • سپس گلابی‌‌ها را پوست بکنید، آن‌ها را به صورت 4 قاچ، خرد کرده و هسته‌‌های آن را جدا سازید.
  • زنجبیل تازه را نیز بشویید، آن را پوست کنده و به صورت درشت خرد کنید.
  • گلابی‌های قاچ شده را همراه با زنجبیل‌های خرد شده و 2 لیوان آب در قوری یا ظرف مناسبی بریزید.
  • ظرف را روی حرارت مستقیم قرار دهید و صبر کنید تا آب به جوش آید.
  • پس از به جوش آمدن آب، حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید دمنوش به مدت ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت باقی بماند. در این مدت گلابی‌ها کاملا نرم شده‌­اند.
  • در صورت تمایل برای طعم بهتر دمنوش می‌توانید به کمک یک قاشق، گلابی‌ها را کاملا فشرده و نرم کنید تا عصاره آن‌ها در قوری خارج شود. همچنین می‌توانید پیش از مصرف، نبات یا شکر را در قوری بریزید تا حل شود.
  • دمنوش شما حاضر است. شعله را خاموش کنید و محتویات قوری را از صافی رد کرده و نوش جان کنید.
ششمین دمنوش: سیب
مواد لازم برای تهیه دمنوش سیب
  • سیب زرد یا قرمز ( به مقدار مورد نیاز)
طرز تهیه دمنوش سیب
  • ابتدا سیب‌های مورد نیازتان را خوب بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شوند. سپس سیب‌ها را قاچ زده و هسته‌های آن را جدا کنید. نیازی به پوست کندن سیب‌ها نیست. زیرا پوست سیب دارای خواص زیادی است. سیب‌ها را با رنده‌ی درشت، رنده کنید. اگر دستگاه غذاساز دارید، می‌توانید از خردکن آن نیز استفاده کنید.
  • سیب‌های رنده شده را در سینی مناسبی ریخته و خلال‌های سیب را در آن پخش کنید. اکنون زمان خشک شدن سیب‌ها هست. اگر در فصل زمستان اقدام به تهیه این دمنوش می‌کنید می­ توانید سینی را بر روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید تا خشک شوند. می‌توانید سیب‌ها را به کمک نور آفتاب، دستگاه میوه خشک­ کن و یا فر نیز خشک نمایید. اگر از فر برای خشک کردن خلال­های سیب استفاده می­کنید، درجه­های پایین را انتخاب کنید و مراقب باشید تا نسوزد.
  • در طول مدت خشک شدن خلال­های سیب، لازم است آن‌ها را چندین دفعه زیر و رو کنید تا به طور یکنواخت و کاملا یکدست خشک شوند.
  • پس از خشک شدن سیب‌ها، آن‌ها را در یک تابه مناسب ریخته و بدون افزودن روغن، آن را بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ سیب‌ها تغییر کرده و تیره شود. در طول مدت تفت دادن می‌بایست خلال‌های سیب را مرتبا هم بزنید تا نسوزد. سیب‌ها را پس از تفت دادن به ظرف مناسب انتقال دهید و درب آن را ببندید.
  • برای تهیه دمنوش سیب، مقدار مناسبی از سیب‌ها را در قوری ریخته و روی آن‌ها آب جوش بریزید و اجازه دهید به مدت ربع ساعت دم بکشد. می‌توانید دمنوش سیب را به همراه زعفران، نبات و یا دارچین نیز دم کرده و نوش جان کنید.
هفتمین دمنوش: سه میوه (به، سیب، گلابی)
مواد لازم برای تهیه دمنوش سه میوه
  • به تازه 1 عدد
  • سیب تازه 1 عدد
  • گلابی تازه 1 عدد
  • گل محمدی خشک به میزان دلخواه
  • هل به میزان دلخواه
طرز تهیه دمنوش سه میوه
  • ابتدا به، سیب و گلابی تازه را خوب بشویید و خشک کنید. سپس آن‌ها را به صورت درشت و خلالی رنده کنید.
  • میوه‌های رنده شده را روی سینی مناسبی ریخته و پخش کنید. سپس آن‌ها را خشک کنید. این کار را می­توانید با روش‌های مختلفی انجام دهید. میوه‌ها را به وسیله نور مستقیم آفتاب و یا با کمک دستگاه میوه خشک کن، بخاری، شوفاژ و فر خشک کنید.
  • میوه‌های رنده و خشک شده را در تابه مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم، بدون افزودن ماده اضافی به مدت چند دقیقه تفت دهید.
  • در طول مدت تفت دادن میوه‌ها می‌بایست آن‌ها را به طور مرتب هم بزنید تا به خوبی تفت بخورد و نسوزد. تفت دادن را تا زمان تغییر رنگ میوه‌ها ادامه دهید. (میوه‌ها می‌بایست­ پس از تفت خوردن قهوه­ای رنگ شوند.)
  • گل محمدی و دانه‌های هل را به هر میزان که تمایل دارید، به میوه‌های تفت خورده اضافه کنید و آن‌ها را در ظرف مناسبی برای نگه­داری بریزید. می‌توانید گل سرخ و هل را به صورت پودر شده و سابیده نیز استفاده کنید.
  • برای تهیه دمنوش سه میوه، مقداری از مخلوطی که تهیه کرده‌اید را ( به ازای هر نفر، یک قاشق غذا خوری) درون قوری بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید. سپس قوری را به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم و یا بخار سماور و کتری قرار دهید تا دم بکشد سپس نوش جان کنید.

طرز تهیه انواع سس‌ها و چاشنی‌های غذا – قسمت اول

طرز تهیه انواع سس‌ها و چاشنی‌های غذا – قسمت دوم

غذاهای تخمیر شده سنتی کره

سماق در آشپزخانه‌ی خاورمیانه

ناگت مرغ/ دستورالعمل طلایی برای داشتن یک وعده غذایی سالم

لواشک سازی

انواع پنیر در دنیا

نحوه خشک کردن گیاهان دارویی

انواع روش خشک کردن سبزیجات

طرز تهیه چیپس میوه

انواع مربا

انواع ترشی

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
سمپاشی خودکار

سمپاشی خودکار با فیلدین

تولید پنبه در ایران

خبرهای کشاورزی شماره 101

چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم