نوشیدنی کدو حلوایی

امتیاز دهید
چند کدو حلوایی برای درست کردن نوشیدنی
مواد لازم برای تهیه نوشیدنی کدو حلوایی

کدو حلوایی به مقدار دلخواه

عسل به مقدار دلخواه

چوب دارچین 1 عدد

طرز تهیه نوشیدنی کدو حلوایی

برای تهیه نوشیدنی کدو حلوایی، ابتدا  آن را خوب بشویید. سپس آن را پوست کنده و برش دهید و به مقدار دلخواه از آن را خرد کنید.

مواد خرد شده را همراه با یک لیوان آب و یک عدد چوب دارچین در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا  کاملا پخته و له شود. سپس چوب دارچین را خارج کرده و به کمک میکسر یا چنگال، کدو حلوایی را به صورت پوره درآورید.

پوره  را می‌­توانید در ظرف مناسبی ریخته و تا چند روز در یخچال نگهداری کنید. برای تهیه نوشیدنی، مقداری از پوره‌ای که تهیه کرده‌اید را در لیوانی ریخته و با آب جوش جوش رقیق کرده و همراه با عسل نوش جان کنید.

درباره کدو حلوایی بیشتر بدانیم

کدو تنبل یک اصطلاح عامیانه برای انواع زمستانی بالغ از گونه‌ها و گونه‌هایی از جنس Cucurbita است که دارای اهمیت آشپزی و فرهنگی است اما هیچ معنای گیاه‌شناسی یا علمی مورد توافقی ندارد.

 رکورد بزرگ ترین کدو توسط «استفانو کوتروپی» در ایتالیا به ثبت رسید. کتاب رکوردهای جهانی گینس می گوید که این محصول بزرگتر از یک ماشین نیسان و سنگین تر از 17 مرد بالغ بود!

کدوهای زمستانه معمولاً به عنوان کدوهایی که در اواخر فصل برداشت می شوند، با پوسته های بیرونی سخت تعریف می شوند.

کدوهای تابستانی زودتر برداشت می شوند و پوست نرم تری دارند، مانند کدو سبز. اما همه متعلق به جنس Cucurbita هستند.

در استرالیا و نیوزلند، کلمه کدو تنبل به هر نوع کدو حلوایی زمستانی، از جمله کدو حلوایی و کدو بلوط اشاره دارد.

کدو تنبل بومی آمریکای شمالی، همراه با انواع دیگر  است، اما در بسیاری از نقاط جهان به یک سبزی مورد علاقه تبدیل شده است.

کدو تنبل های سفید مانند «Baby Boo» و «Caspar» نیز در حال افزایش محبوبیت هستند. آن ها از بیرون سفید هستند اما گوشت نارنجی روشن را در داخل حفظ می کنند، بنابراین موارد حکاکی شده جالبی ایجاد می کنند.

تزئین کدو حلوایی برای جشن هالوین - حکاکی کدو

 

طرز تهیه انواع سس‌ها و چاشنی‌های غذا – قسمت اول

طرز تهیه انواع سس‌ها و چاشنی‌های غذا – قسمت دوم

غذاهای تخمیر شده سنتی کره

سماق در آشپزخانه‌ی خاورمیانه

ناگت مرغ/ دستورالعمل طلایی برای داشتن یک وعده غذایی سالم

لواشک سازی

انواع پنیر در دنیا

نحوه خشک کردن گیاهان دارویی

انواع روش خشک کردن سبزیجات

طرز تهیه چیپس میوه

انواع مربا

انواع ترشی

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

خبرهای کشاورزی شماره 100

خبرهای کشاورزی شماره 100

استخراج روغن - آماده‌سازی دانه‌های روغنی

آماده‌سازی دانه‌های روغنی برای استخراج روغن

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم