مواد لازم برای تهیه نوشیدنی کدو حلوایی
کدو حلوایی به مقدار دلخواه
عسل به مقدار دلخواه
چوب دارچین 1 عدد
طرز تهیه نوشیدنی کدو حلوایی
برای تهیه نوشیدنی کدو حلوایی، ابتدا آن را خوب بشویید. سپس آن را پوست کنده و برش دهید و به مقدار دلخواه از آن را خرد کنید.
مواد خرد شده را همراه با یک لیوان آب و یک عدد چوب دارچین در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا پخته و له شود. سپس چوب دارچین را خارج کرده و به کمک میکسر یا چنگال، کدو حلوایی را به صورت پوره درآورید.
پوره را میتوانید در ظرف مناسبی ریخته و تا چند روز در یخچال نگهداری کنید. برای تهیه نوشیدنی، مقداری از پورهای که تهیه کردهاید را در لیوانی ریخته و با آب جوش جوش رقیق کرده و همراه با عسل نوش جان کنید.
درباره کدو حلوایی بیشتر بدانیم
کدو تنبل یک اصطلاح عامیانه برای انواع زمستانی بالغ از گونهها و گونههایی از جنس Cucurbita است که دارای اهمیت آشپزی و فرهنگی است اما هیچ معنای گیاهشناسی یا علمی مورد توافقی ندارد.
رکورد بزرگ ترین کدو توسط «استفانو کوتروپی» در ایتالیا به ثبت رسید. کتاب رکوردهای جهانی گینس می گوید که این محصول بزرگتر از یک ماشین نیسان و سنگین تر از 17 مرد بالغ بود!
کدوهای زمستانه معمولاً به عنوان کدوهایی که در اواخر فصل برداشت می شوند، با پوسته های بیرونی سخت تعریف می شوند.
کدوهای تابستانی زودتر برداشت می شوند و پوست نرم تری دارند، مانند کدو سبز. اما همه متعلق به جنس Cucurbita هستند.
در استرالیا و نیوزلند، کلمه کدو تنبل به هر نوع کدو حلوایی زمستانی، از جمله کدو حلوایی و کدو بلوط اشاره دارد.
کدو تنبل بومی آمریکای شمالی، همراه با انواع دیگر است، اما در بسیاری از نقاط جهان به یک سبزی مورد علاقه تبدیل شده است.
کدو تنبل های سفید مانند «Baby Boo» و «Caspar» نیز در حال افزایش محبوبیت هستند. آن ها از بیرون سفید هستند اما گوشت نارنجی روشن را در داخل حفظ می کنند، بنابراین موارد حکاکی شده جالبی ایجاد می کنند.
طرز تهیه انواع سسها و چاشنیهای غذا – قسمت اول
طرز تهیه انواع سسها و چاشنیهای غذا – قسمت دوم